2011. október 9., vasárnap

777ALAJE SZEMINÁRIUM

ALAJE777 SZEMINÁRIUM

Minden találkozómon Fény van jelen, és minden magasabb énetek örül annak, hogy Ti együtt vagytok, azért mert már hosszú ideje próbáltak titeket összekapcsolni. Ezt egy másik dimenzióban teszik és ez annyira komplikált, hogy ti soha nem tudjátok megérteni teljesen, de a lényeg az, hogy próbálnak kapcsolatokat kialakítani, hogy egy nap mi mind találkozzunk. Én csak akkor szervezek ilyen találkozókat, ha maga a Létező utasít rá. Én nem tervezem ezeket. Néha az ide érkező embereknek különösen felkészültnek kell lenniük, még az álom stádiumában is, az Asztrális dimenzióban. Leckéket vesznek át, szemináriumokra járnak, osztályteremről osztályteremre, amíg fel nem készülnek. És amikor eljön az idő, akkor az az érzésük támad, hogy oda kell menniük. Most történik ez az Átalakulás, nem csak ezen a bolygón, hanem az egész Naprendszerben. És mivel minden az univerzumban összeköttetésben áll mindennel, ezért ez minden bolygóra hatni fog, nem csak a miénkre. (2:00)

Ezt a képet az anyahajóról készítettem 2010 augusztusában (2:16), itt egy kicsit elfordult  és itt pontosan a növény közepében van. Tehát ők látják amit én látok. Amikor a fényképezőgépen keresztül nézem őket, akkor ők azt látják az elméjükkel.

Ez egy másik kis űrhajó ami ugyanazon a napon tűnt fel. (2:53) Az ok, amiért én ezeket a szemináriumokat csinálom, az az, hogy a káosz ezen a bolygón növekszik, mert a földiek nem élnek spirituálisan. Tehát ezeknek a találkozóknak az oka, hogy segítse az embereket abban, hogy spirituálisabbak legyenek, és az, hogy segítse ezt a bolygót, hogy egyetemes kapcsolatba lépjen más csillaglényekkel.

Mi ma jó energiát fogunk teremteni azért, hogy segítsük a bolygót ebben az átalakulásban, hogy az átalakulás ne legyen túl romboló hatású. Sokféle spirituális tanító van ezen a bolygón és mindegyik tanító valami mást ad neked, úgy mint az iskolában, ahol megvannak a tantárgyaid és minden tantárgy elsajátítása során valami mást tanulsz.

Az élet értelme a szív fejlesztése és a tudaté.
___

Azért, hogy magasabb dimenzióba léphess, minden negatív energiától meg kell szabadulnod. A frekvencia hosszú évek óta emelkedik, de most hamarosan a csúcsra ér. És ez azt jelenti, hogy minden, ami alacsonyabb mélységben rezeg, negatív energiával bír, az kapja a legerősebb tisztítást. A spirituális emberek, akik dolgoznak magukon, a karakterükön... az érzelmeiken... azoknak nem lesz semmi problémája ezzel az új energiával. Mi mindannyian felelősek vagyunk azért, hogy milyen könnyen, vagy nehezen fog megtörténni ez az átalakulás.  Nem csak önmagunkért vagyunk felelősek, hanem a bolygóért is és az egész univerzumért. Szóval meg kell tanulni kontrollálni a gondolataink és az érzelmeink, mert ez teremti meg a külső világunkat. Szóval most valóban itt az ideje, hogy IGAZ SZERETETet gyakoroljunk. Amíg nem teszünk így, az energia nem fog akadálymentesen emelkedni, és ez azt jelenti, hogy a tisztító folyamat erősebb lesz. A SZERETET A LÉTEZŐTŐL SZÁRMAZÓ ENERGIA (Istentől - ő kicsivel írta és idézőjelben, de én kijavítottam, ha ennyi személyes hozzátételem lehet :)) A SZERETET A MEGOLDÁS MINDENRE.
___
Minél több ember használja ezt a SZERETET ENERGIÁT, annál könnyebb lesz a bolygó számára az akadálymentes átalakulás. Ahhoz, hogy megváltoztass egy alacsonyabb energiát, magasabb (rezgésű) energiát kell használni hozzá. Mindig két pólus van, meg kell változtatni a polaritását. Először a saját énünket kell meggyógyítani, azután jöhet a bolygó meggyógyítása. Minden akadály, amink van, minden traumatikus tapasztalat, akár másik életekből. Ha nem takarítod ki ezeket a dolgaid, akkor viszed tovább a következő életedbe. És ez a magas (rezgésű) energia, ami a FORRÁStól jön emeli a frekvenciát, és ez kihúzza az akadályokat belőled. Szóval szembe kell néznünk a problémáinkkal,azért, hogy meg tudjuk oldani, gyógyítani őket.. És ha saját akaratodból megteszed, lépésről lépésre, akkor az könnyebb, mintha villámcsapásszerűen egyszerre sokkolna a helyzet.
____
Szóval, amikor szereted önmagad, amikor spirituális vagy, akkor az egész bolygót egészként látod. Nem látsz országokat, csak EGY emberi családot.
____
Meg kell teremtenünk ezt az erős fényt önmagunkban, mert csak a FÉNY maradhat meg a FÉNYBEN. CSAK SZERETETTEL TUDOD ÉSZREVENNI A SZERETETET. Akik nem fogják megtanulni ezt a leckét, egy másik életükben kell majd.
____
A Létező válaszol az érzelmeidre, az érzéseidre. Amikor MEGERŐSÍTÉST (jelent még: jóváhagyás, igenlés - itt valami szakterminus, mondjuk amikor kapsz egy üzenetet,. vagy átélsz valami spirituálisat) végzel, akkor a Létező nem válaszol Neked arra amit mondasz, hanem arra válaszol, hogy milyen ENERGIÁval mondod te a megerősítésed. Minél erősebb ez az energia, annál erősebb a megvalósulása.
____
Szóval minden problémára MEGOLDÁS mindig egy magasabb rezgés...És ez a magasabb rezgés a SZERETET és az ÖRÖM. Azokra összpontosíts, AMID SZERETNÉD, HOGY LEGYEN, és ne arra, amid nem szeretnéd, hogy legyen. ÉREZNED kell, hogy mit szeretnél.
____
Vizualizáld, hogy fénnyel vagy teljesen megtöltve, hogy te egy fényes világítótest vagy (energiatest). És vizualizáld, hogy minden amit mondtunk, energiát kap. Mi adunk nekik Energiát.
____
Közönség: “Én nem kérdezni szeretnék. Csak azt akartam mondani, hogy igazán boldogok vagyunk, hogy megismerhetünk. Nagyon kedves tőled, hogy eljöttél közénk...”
____
Jó energiát teremtettünk... Ez azt jelenti... hogy holnap elkezdhetjük a Gyógyító Szekciót egyesével. Mert ha sokan akarjátok csinálni... Az legalább 40 perc (általában) személyenként... szóval elveszi a teljes napot. (A következő két napban a gyógyító alkalmak reggeltől hajnali 4-ig fognak tartani)


Fordításért sok köszönet Csabának! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése