2011. október 31., hétfő

YOUTUBE HOZZÁSZÓLÁSOK 777ALAJE

777ALAJE TANÍTÁSAI

Itt olvashatod 777ALAJE Youtube csatornáján feltett kérdésekre adott válaszait:



 Néhány lefordított válaszait most itt is olvashatod:


A Szellemvilágról:  

A Szellemek halott emberek Lelkei, akik nem találják (az utat) a Fényhez és itt ragadtak az alsóbb asztrális szinteken, ahol a démonok és más negatív dolgok tanyáznak. 

Ők általában cigarettázók, alkoholisták, negatív, materialista (nem spirituális) emberek voltak, akik azt hitték, hogy a halál után vége mindennek.
 Hosszú ideig vannak ezen a szinten, amíg segítséget nem kapnak és/vagy meg nem találják az utat a Szeretethez és Fényhez.
Néhány negatív Szellem szeret itt lenni és sokáig maradni, viszont amelyik ki akar szabadulni innen az segítség után néz a Földön, ezért inkább hallgatnak és tanulnak. 
Voltak néhányan a régebbi előadásaimon. 
Meg kellett tanulniuk hogyan működik az élet, mi a reinkarnáció, ahhoz, hogy visszataláljanak a fényhez. 
Néha elmentem régi kastélyokba és fel (ki-)szabadítottam néhány lelket, akik már több száz éve ott voltak. Megnyitottam nekik egy csillagkaput a fényhez, hogy azon túl tudjanak jutni.

A gabonakőr:

(777ALAJE a gabonakörben)


A (gabona)körökben lévő Szimbólumok az Űrhajókról vannak általában kivetítve vagy leküldünk távolságmérő korongokat, fénylabdákat amelyek kozmikus energiákat küldenek a Földre.
Egy pár másodperc alatt megtörténik a folyamat.
Hasonló ez a dolog a nyomtatáshoz. A "kép" először csak a képernyőn jelenik meg mint egy ábra, utána meg a papírra lesz „projektálva”. 
A gabonaköröknél tinta helyett kozmikus energiát használunk, amely megtalálható mindenhol, mivel minden energia. Nagyon sok ilyen helyen voltam Angliában és ettem a magját [itt lehet nem szó szerint kell értelmezni]. Több napig érzed az energia hatását a testedben és aktiválja a csakrákat is.
Aktivált Szívcsakrával érezheted a „képek” gabonakörök energiáját és akkor értheted meg őket igazán.
Minden tartalmazza ezeket a szerkezeteket. A tested, a bolygók, minden... 
Ezek a gabonakörök megfelelnek a te Energiatestedben lévő szakrális geometriáknak és kiváltják a tudatosságot és az érzékenységet a magasabb rezgésekre. 
Ugyanez történik a Földel is, egyfajta akupunktúra ez a számára. 
Azok a gabonakörök amelyek üzenetek a Léleknek, nem más mint szakrális geometriák. Ezek éterikus síkon 3D-s geometriai ábrázolások, amelyek fényből állnak. 
Ez már a magasabb dimenziók nyelvezete, ami túl bonyolult ahhoz, hogy a racionális földi Elmével meg lehessen érteni.
A Lelked viszont meg tudja érteni.

Tehát hallgatnod kell a Lelkedre azért, hogy megértsd egy szimbólum üzenetét.
Az igazi Rajzoknak Energiájuk van és 3 funkciót töltenek be.
1. Van amelyik energia-serkentés a Földnek (a videókban elmondtam, hogy a szimbólumoknak energiájuk van), 
2. van amelyik üzenet az emberiségnek, elsősorban azért, hogy lássák, mások is vannak az űrben, másodsorban pedig a lélek által érthető meg, és egy specifikus tudást aktivál.
3. És néhány „ábra” üzenet más földönkívüliek számára.
99%-át a gabonaköröknek mi készítettük, kozmikus,elektromágneses energiával.
A fennmaradó 1%-ot negatív lények készítették, hogy megtévesszék az embereket.




Könyvekről:
Barbara Marciniak közvetít.
A közvetítések nagyon sokszor hibásak vagy torzítottak. Az első könyve jó volt, de a többiben valami mást közvetít, ami nem Fény, mivel elkezdett beszélni éjjeli vér-rituálékról... 
Inkább koncentrálj a BELSŐ fejlesztéseidre,mégpedig arra, hogy megkapd a segítséget a magasabb (felsőbb) Énedtől, és hogy képes legyél megszűrni a jó és rossz információkat a könyvekben.

"A hazugságok könyvéről" :
Jézus tanításai másak voltak, mint amit a hazugságok könyvében olvashatunk. 
Ő egy spirituális Mester volt, egy Fénymunkás. Ahogy elmondtam a videóimban is, (ez a könyv) TÖBBSZÖR át volt írva TÖBB EMBER által, (mint pl.: Királyok és rossz hiedelem rendszerű népek) hogy AZ EMBEREKET FÉLELEMMEL KONTROLLÁLHASSÁK, és birkaként illetve rabszolgaként tartsák őket.
Ez ma is így működik. Az eredeti tanítás kozmikus bölcsességről, reinkarnációról és spirituális fejlődésről szólt. Ez mind ki lett törölve, azért, hogy az emberek fejletlenek (tudatlanok) maradjanak.
Reikiről:
A Reiki rendszerben [gyógyítási mód] az emberek azt hiszik, hogy pénzzel megvehetik a spirituális ismereteket, ügyességet és kitehetik a falra a képesítési diplomájukat, hogy az egójuknak és másoknak igazolják, milyen ügyesek ők... De egy valóban spirituális személy olyan, aki a bölcsességet TÖBB Életen át VALÓDI Tapasztalatokon keresztül szerezte és ennek az embernek nem kell egy darab papír, hogy ezt bizonyítani tudja. Ez csak egy rendszer, amelyben ellophatják a pénzed. A spiritualitást nem lehet pénzzel megvásárolni. A Valódi Spiritualitás belülről jön, amikor aktiváltad a VALÓDI Szeretet-Energiát. Egyszerűen és ingyen.




Atlantisz:



















12000 évvel ezelőtt, az a nagy katasztrófa, ami megsemmisítette Atlantisz földrészét, egy pólusváltást idézett elő, ami az emberek memóriájának elvesztését vonta maga után. Ezek az emberek imádtak MINDENT, amit nem értettek meg (Hold, csillagok, Nap, hegyek...) és nagyon sok isten volt az ő képzeletükben. Az elkövetkező időkben nagyon sok földönkívüli jött a Földre, akik kihasználták az emberek tudatlanságát és elvárták, hogy úgy imádják őket, mint isteneket.
Ebben az időben születtek a vallások és kultuszok. Azok a fejlett civilizációk, amelyek tudtak a Holdról, MILLIÓ évvel ezelőtt éltek. Nagyon sok civilizáció volt Atlantisz ELŐTT, de mindegyik elpusztította önmagát háborúkkal, mivel az Emberek nem voltak elég fejlettek a hatalmas (erős) Technológiákhoz. Mint ma is.
A legnagyobb tanulság az atlantiszi időkből ez: ne használjuk rosszra az Erőt és a kozmikus energiát. Abban az időben ők ezt csinálták, ezért elpusztították saját maguk. Háborúztak és Genetikai Manipulációkat vittek végbe. Azt gondolták magukról, hogy istenek. Az önpusztítás már többször megesett a Földön, az előző civilizációk esetében is. Elértek egy nagyon fejlett Szintű technológiát, amelyet háborúkra használtak fel. A Földi ember is hasonló szinten (helyzetben) van most...
A legjobb az, ha a kozmikus erőt a spirituális úton használjuk. Ahogyan ezt más bolygókon élő lények (emberek) is teszik. Ők összhangban vannak a Léttel (Isten).
A mai Földi embernek is vannak pusztító Fegyvereik, de nem annyira rombolóak, mint az atlantiszi időkben. Akkor holdakat és aszteroidákat tudtak vele megmozgatni.



Negatív Földönkívüliek: 


A Szürkék tönkretették a saját genetikai állományukat (DNS-üket) és már nem tudják természetes úton létrehozni. Tehát a legtöbben klónok. Biológiai Robotok. Csak néhány ezren valódiak. Ember- és állatrablásokat végeztek, hogy ellopják a mi DNS-ünket és aktiválják a sajátjukat. De ez nem működött, mivel nem használták fel a spirituális részt. A Szürkék és főleg a Zeta Reticuli és alacsony Szürkék sajátossága, hogy nincsenek mély érzelmeik vagy könyörületük (részvétük). Viszont nagyon kíváncsiak a lét minden aspektusára, nagyon analitikusak (elemzőek), technológia-imádók, de érzelemmentesek. Alacsonyabb rendűeknek tekintenek minket (embereket), ahogy pl. a farmer tekint a teheneire.

A Szürkék nem tartották a szavukat...
1955-re nyilvánvalóvá vált, hogy az idegenek becsapták Eisenhowert [USA elnöke abban az időben] és megszegték a megállapodást... Az AEÁ [titkos] Kormánya rájött arra, hogy kevesebb technológiát kaptak az ember- és állatrablásokért cserébe, mint az a megállapodásban szerepelt és a rablások száma 1 millióval meghaladta a szerződésben foglaltakat. Az idegenek nem adtak semmilyen listát az elraboltakról és ezen felül nem minden elraboltat hoztak vissza.
Nagyon sokan voltak még pár éve, de a Galaktikus Föderáció „kidobta” őket. Néhányan még mindig a titkos kormánnyal dolgoznak együtt.

Amikor gyerek voltam (777ALAJE) , odajöttek a szobámba és el akartak rabolni. De én harcoltam, energiával és az öklömmel, amíg el nem mentek.
Erős akarattal és Fény-Energiával meg tudod törni a bénító erejük

Ezért mondom el minden Videóimban, hogy építsétek fel a Fényt az aurátokban. Ők nem bírják a Fényt és a Szeretet. 
Egyszer voltam a Nepáli hegyekben és szembetaláltam magam egy drákói lénnyel (hüllőszerű faj), pterosaurus fejjel és nagy, vörösen villogó szemekkel. Elkezdte szívni az energiámat. De én Szeretet-Energiával „lőttem” vissza a Szívemből és ő eltűnt. 

A SZERETET a legnagyobb Hatalom, Erő.


Előző életek:

Minden Ember az előző életeiben volt már növény és állat.
A Lélek meg akar tapasztalni MINDENT. 
Ásvány, növény, állat, Ember, galaktikus Ember, Fénylény – ez a fejlődési sorrend.
Létezés fejlődik és tágul egyfolytában. A Létezés (Isten) végtelen, és mi is részei vagyunk ennek.
Te egy "iskolában" vagy itt a Földön, hogy tanulj és növekedj a tapasztalatszerzés, fejlesztés által. Hogyha más teszi meg helyetted, akkor újra kell fejlesztened ezt és meg kell ismételned egy másik életben egy másik bolygón. Te azért vagy itt, hogy megtanuld hogyan válj Galaktikus Emberré az alacsonyabb Energiák uralása által.
Mindenki halhatatlan. A Lélek, aki vagy, halhatatlan. Nincs Halál. Csak a fizikai test levétele az alacsonyabb Dimenziókban. 
A Lélek mindig ugyanaz marad és eltárol minden tapasztalatot, minden Életedből. Te LÉLEK vagy. Nem a fizikai (anyagi) Tested.
A fizikai test csak azért szükséges, hogy tapasztalatokat szerezz a Fizikai (Anyagi) Dimenziókban.
Amikor Lélek vagy, az Élet Megértése más és te Tudod, hogy mit kell tenned a tapasztalatszerzésért (élményekért). Te választod ki, hogy mikor, hova, hogyan születsz le (inkarnálódsz = testet öltesz). Nagyon Sok Bolygó van és nagyon sok lehetőség.
Megvan annak is az oka, miért nem emlékezel az előző életekre. Megzavarná a tapasztalatszerzést ebben az életben. Csak akkor kapsz információkat az előző életekből, hogyha ez az információ segít abban, hogy túljuss, vagy uralj bizonyos gátlásokat, korlátokat.
Én már elvégeztem minden Földi Tapasztalatot, tehát tudom milyen érzés egy Földi társadalomban élni. Az iskolában semmilyen agymosás nem tudott megakadályozni abban, hogy a Fény útját kövessem. Megtettem pár dolgot amit elvártak, hogy kielégítsem őket, mert tudtam, hogy pár éven belül úgyis otthagyom az iskolát. Mikor a Tanárok idegesek voltak, megmondtam nekik, hogy tartsák meg az agresszivitásukat maguknak. 
Tanítottam őket arra, hogyan viselkedjenek.
Iskola után a saját spirituális utamra összpontosítottam. 
Mindig a fontos dolgokra irányítottam az energiám az Életben.
Nem minden léleknek van magasabb tudatossága, aki a Földre jön. De van néhány lélek, mint én, aki szabad akaratából jött a Földre és nem azért, mert karmikus adósságát kell törlesztenie, hanem mert emelni akarjuk a Földi Emberek Rezgését és tudatosságát.

A Föld is keresztülmegy egy fejlődési folyamaton, mint a gyerek az iskolában, mint minden bolygó. Azok a lelkek, akik elvégeztek az „osztályt”, feljebb léphetnek. Mesterré lehet válni a spiritualistában, még negatív környezet esetén is.
Összpontosíts ERRE az Élet(ed)re, a JELENBEN. Nézd meg azt, mit kell tudnod EBBEN az életben.



Álmok: 







Az Álmok nagyon sok mindent jelenthetnek és a legtöbbször Személyesek. Ez azt jelenti, hogy hasonló álmok más személyeknek mást jelentenek. Nem lehet általánosítani mindenkire. Elfelejtheted azokat a könyveket, amelyek álmokat magyaráznak meg. Az Álmok mindenki számára személyesek, amelyeket csak te érthetsz meg, mivel a lélek olyan képeket használ, amelyeket te megérthetsz. Van, amikor a te Lelkedtől vannak, aki el szeretne mondani valamit számodra. Van, amikor a lélek szimbolikusan akar valamit elmondani, amely segít megérteni.A Dejavu-érzés:
Jöhet régi életek emlékeiből, de akár az Álmok emlékeiből is. Az emlékek Asztrál-Utazások. Minden Életben a te igazi önmagad, a lélek, ugyanaz. Csak az anyagi (fizikai) tested és a viselkedésed változik a különböző életekben, aszerint, hogy milyen Tudatossági Szinten állsz és milyen tapasztalatokat akarsz szerezni, átélni.



Gondolatok:
Nem lehet megmérni a Szeretet energiáját a korlátolt emberi gondolkodás mérőszámaival.

A gondolataiddal teremted meg a saját Életed. 
Használd a gondolataidat ahhoz, hogy olyan világot teremts magadnak, amilyet szeretsz.
Egy-egy gondolat jöhet magasabb dimenziókból is pl.: 

A Fény Föderációja [Galaktikus Föderáció, Szövetség] adta az ötletet telepatikusan a Google-nél dolgozó embereknek, hogy a főoldalon mutassanak egy *Űr]Hajót [2009. szeptemberében volt ez]. Ezek az emberek azt hitték, hogy ez az ő Ötletük.... De a valóságban a mi embereink adták nekik az Ötletet. Ez egy mód arra, hogy a Földi Ember tudatába eljusson egy űrhajó Képe és azért, hogy lássuk, mit érez róla.
A gondolatok nem maguktól jönnek. Semmi sem jön magától. Mindennek oka a kozmikus energia. A Gondolatok Energia. Mindenki fogad és küld gondolatokat egyfolytában. Mindenki Gondolatokat teremt minden percben. Minden lélek telepatikusan gondolat-energiákat küld. 
A legjobb segítség másoknak az, ha SZERETET Energiát küldünk nekik, ha segítünk nekik fejlődni.





Drogok: 


(FORRÁS: http://tehatacucc.info/2010/08/22/mindennapi-kabitoszerunk-a-cigaretta/ )

Amikor a tested nagyon szét van rombolva a drogoktól, akkor az isteni energia nem tud áramlani a testben, ezért az megbetegszik. Az önrombolás a spiritualitás és a szeretet hiányának jele. A legtöbben azt hiszik, hogy szeretnek, de ez csak a racionális gondolkodás az ő egó-elméjükben. Nincs IGAZI szeretet szív nélkül. Ez egy teljesen más frekvencia.
A dohányzó emberek szenvednek és kínoztatnak a démonoktól.... Nagyon hosszú ideig, amíg végül érdeklődnek a szeretet felé. Csak akkor tudnak visszajutni a fényhez és újból testet ölthetnek (inkarnálódhatnak), hogy megtanulják mi az ön-szeretet. 
Akkor léphetsz magasabb dimenziókba, ha tiszta, magas energiájú spiritualitásod van.
A titkos világkormány készítette ezeket a cigaretta-drogokat, azért, hogy az emberek tudatosságát és rezgését alacsonyan tartsák, hogy minél könnyebben ellenőrizni, kontrollálni lehessen az embereket. Minden dohányzó piszkos aurájában vannak negatív asztrális lények (entitások), élősködők (paraziták) és lyukak. Ezek elszívják a dohányzók életenergiáját (energia-vámpírok) és további dohányzásra erőltetik őket. Láthatod őket a nyitott (aktív) harmadik szemmel. A cigaretták, drogok megnyitják az utat az alsóbb szinteken lévő asztrális lényeknek, ahol démonok, nem-spirituális (materialista) emberek vagy elhalálozott dohányzók vannak.

Egy elromlott rádió nem tud tiszta zenét fogni, csak torzítottat, vagy semmilyent. A test a földi váza a léleknek. Ha a test nem működik rendesen, azt jelenti, hogy nem jó a kapcsolat a lélekkel. 
Ez egy olyan test, amely nem a lélektől kapja az ötleteket, hanem olyan sötét lényektől amik  hazugságokat, illúziókat és negatív szavakat közvetítenek.
Ellenszer:
Először is kell egy erős akarat és Önmagad Szeretete. Aki szereti önmagát, nem sebzi meg saját magát.
Csak az szerethet másokat IGAZÁN, aki saját magát is szereti.
Csak azt adhatsz, amid van. Minden ami bűzlik, el van kerülve a fény teremtényei által.
Csak a sötét oldal szereti az olyasmit, ami mocskos és bűzlik. 
A sötét oldal szeret alacsonyabb rezgésen lenni, amely nem a szeretet.
A fény oldal(á)t ott találod meg, ahol minden gyönyörű, csodálatosak az illatok, a színek, szépséges, harmonikus zene van, szeretet, magas rezgések.
Tanuld meg hogyan szeretheted magad IGAZÁN. Nemcsak a logikus elméddel, hanem a teljes lényeddel. A spirituális lények nem szednek drogokat. Nem dohányoznak. Ez a szeretet ellen lenne, a spiritualitás ellen, a lét ellen (isten). Csak a démonok szeretik a mérgeket, a mocskot, az alacsony rezgéseket. Tégy egy nagy lépést az életedben és határozd el magad, hogy a fény felé akarsz menni. Dobd el a drogokat még MA. Harcolj a sötét oldal befolyása ellen. Felkészültél egy magasabb szintű fejlődésre az életedben? Kész vagy egy magasabb tudatosságra?  
A TE döntésed...



Édenkert:




Az Édenkert valójában egy negatív Földönkívüli kolonizációs projekt volt, amelyben primitív Embereket használtak fel rabszolgaként. Egy olyan hely volt, ahol genetikai manipulációt végeztek az Embereken és primitív Majmokon, hogy mégjobb munkásokat kapjanak a bányászataikhoz (Arany, ásványok). Ez a dolog nem működött jól a majmokkal, ezért az Emberekkel folytatták. Ezért viselkednek a Majmok emberszerűen. Ők egy genetikai Program részei voltak, ahol különböző Majomfajtákat fejlesztettek ki. Tehát nagyon sok éva és nagyon sok ádám volt, akiknek nem volt megengedve, hogy olyan területre menjenek, ahol a Földönkívüliek éltek *feltehetően az Annunakikról van szó+. A Primitív Emberek Istenekként tekintettek rájuk (a Földönkívüliekre) és létrehozták a Vallásokat és Kultuszokat, hogy imádhassák őket [vagy fordítva]. Azokból az időkből maradt fenn az a hiedelem, hogy Isten úgy néz ki, mint egy Ember és ő megbünteti azokat, akik nem engedelmeskednek neki [pl. bosszúállás a Bibliában]. Egy tudatára ébredt Ember tudja, hogy Isten az Energia, amelynek MINDEN Része. Ő a központi kozmikus Tudat, Minden Élet Forrása.



Félelem:

Ahogy elmondtam a videóimban is, minden energia. 
Az aggodalom vagy félelem érzetének alacsonyabb Rezgése van és ez téged is alacsonyabb rezgésen tart.
Néha az Energia jöhet másoktól is, és ha elég érzékeny vagy, érezheted is, de néha belőled is jöhet akár. Nagyon sok ember arra van programozva, hogy félelmet kapjon a társadalomban, a TV-től, vagy a szülőktől. Neked magasabb rezgéssé kell alakítanod az alacsonyabb rezgéseket. Cseréld meg az ellentétes polaritásokat.

Mi a félelem ellentéte? Bátorság, Szeretet és Fény.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése