2012. január 8., vasárnap

Alaje film 17.rész

Alaje film 17.rész


Üdvözlet! ALAJE vagyok a Plejádi csillagrendszerből. Spirituális átalakulás van a Földön folyamatban, azért, mert a Létező magasabb energiákat küld a bolygónak, hogy felemelje azt az evolúció egy magasabb szintjére. Azon személyek, akiket a szeretet ezen magasabb szintű energiája megérintett, segíteni akarnak a bolygónak ezen folyamat végrehajtásában. 12 év alatt sok szerető emberrel együtt bejártam a Földet, és számos pontját energiával töltöttem fel, hogy a SZERETET magasabb rezgéseit továbbítsam és megtisztítsam a Földet a negatív energiáktól.


2011 novemberében tíz szerető emberrel a Bermuda Háromszögbeli Bimini szigetére utaztam. Bimini Atlantisz része volt és közel hozzá helyezkedett el Atlantisz legnagyobb energiaközpontja. Ez volt Atlantisz Energiaörvénye (Vortex). Mielőtt beszámolok az ottani utazásomról, előtte hadd mondjam el Atlantisz történetét és az Atlantisz előtti civilizációét, azért mert a Föld mai civilizációja hasonló viselkedést mutat.


Az elmúlt 10 millió évben 8 technikailag fejlett civilizáció pusztította el magát azért, mert kizsákmányolták a technikát és az energiákat, és nem éltek spirituálisan. Humanoid és nem humanoid űrutazók leszármazottai voltak, akik az univerzum más részéből érkeztek. A fegyvereik ezerszer pusztítóbbak voltak, mint a mostani földlakóké, mert a kozmikus energiát használták. Ez nem fikció, ez a Föld szomorú, de igaz történelme. A háborúik erős rádióaktivitást okoztak, ami a teremtményeket eltorzította. Így alakultak ki a dinoszauruszok, amiket más asztronauták később elpusztítottak, hogy egy újabb civilizációt építsenek. Ez a civilizáció is túlhasználta a fegyvereket, és elpusztította  a bolygót, ami korábban a Mars és a Jupiter között volt. Egy Aszteroid gyűrű maradt az elpusztított bolygóból.


 Körülbelül 1 millió évvel ezelőtt más űrutazók kolonizálták a Földet. Ők építették Lemuria és Atlantisz civilizációját. Akkor másképp nézett ki a Föld. Lemuria egy kontinens volt a mai Csendes-óceán területén. Atlantisz egy kontinens volt a mai Atlanti-óceánban. Az atlantisziak fejlettebbek voltak, mint a mai földlakók és hatalmas kristályokat használtak, amik erős kozmikus energiával bírtak. Az élethosszuk akár 1000 év is lehetett, képesek voltak magasabb dimenziókkal kommunikálni és az időutazásra is képesek voltak. Az Atlantisznak sok szigete volt és sok atlantiszi kolóniája a Föld többi részén. Sok földönkívüli faj élt több százezer éven át ott spirituálisan, és harmóniában a Létezővel. Ebből is adódik, hogy a tudásuk a kozmoszról növekedett és megtanulták a kozmikus energia használatát. 


Kb 700.000 évvel ezelőtt kezdődött a hanyatlásuk, azért mert sokan egot és arroganciát növesztettek magukban és azt hitték, hogy istenek. A legtöbben elvesztették spiritualitásukat és kihasználták a kozmikus energiákat mások gondolatainak manipulálására, vagy olyan is volt, hogy az állatok és az emberek génállományát manipulálták. Ennek eredménye az ókori sellők, minotauruszok, küklopszok és tengeri szörnyek, amikről sok történet is szól. Rajongtak a hatalomért és a technológiáért és háborúkat kezdtek Lemúria ellen, mert azt hitték, az egész bolygó az övék. Kizsákmányolóan használták az energiafegyvereik és körülbelül


12.000 évvel ezelőtt elpusztították a teljes Atlantiszt a háborúkban. Az energia szinte mindent porrá őrölt, így nem sok maradt Atlantiszból. Néhány spirituális atlantiszinak sikerült elmenekülni űrhajókon a katasztrófa bekövetkezte előtt. Ez a katasztrófa pólusváltást okozott és a Nagy Özönvizet, ahogy ti hívjátok ma. 
Sok évvel később, az atlantisziek és más földönkívüliek visszatértek a Föld egyes részeire, hogy továbbadják tudásukat másoknak. Ez az oka annak, hogy a katasztrófa után más kultúrák, úgymint az egyiptomi és a görög hamar kiépíthették tudásukat matematikából, asztronómiából, orvoslából és építészetből. A levitáció technológiáját használták piramisok építésére a Föld sok részén.


Az atlantiszi civilizáció idején túlkapás volt a hatalomban, energiahasználatban és a fegyverek használatában, ez most újra zajlik, csak kisebb mértékben. Még most is vannak hatalommal bíró emberek, akik mindent kontrollálni szeretnének fegyverekkel, háborúkkal, vallásokkal, drogokkal, genetikai és mentális manipulációkon keresztül, és kapzsi módon kizsákmányolják a földi javakat. Az uralkodók a földön több trillió dollárt költenek fegyverekre és drogokra, ahelyett, hogy az egész bolygót segítenék abban, hogy a harmónia helyévé váljon ahol senkinek sem kell nélkülöznie. Ez mind azért történik, mert a legtöbb földi ember még mindig nem tanult meg a fénnyel és a szeretettel összhangban élni. A legtöbb földi ember kineveti a fényt és a szeretetet és az egót dicsőíti, arrogáns, kapzsi és gyűlölködő. Ez pedig önpusztításhoz vezet. Ez már sokszor megtörtént más civilizációknál.


Csak akkor tudsz boldog, fénnyel teli, szenvedéstől mentes életet élni, ha a földi emberek megtanulnak a spirituális fényben és az egyetemes szeretetben élni, úgy ahogy azt más bolygókon teszik. Ez az oka annak, amiért én is az életem tettem a fénymunkára, hogy a legfőbb energia a bolygón a jövőben a szeretet legyen, és nem a gyűlölet, a pusztítás és a szenvedés.


 Azért szoktam szerető emberekkel örvényhelyeket látogatni, hogy a szeretetünk fénye még erősebbé váljon és így jelentős gyógyító ereje legyen a földön. 2011 novemberében a bahamai Bimini szigetére látogattunk. Bimini Atlantisz nyugati részén volt, közel Atlantisz örvényéhez. Ez az örvény 35 mérföldre (59 km-re) keletre van Biminitől. Ott volt korábban egy kristálytemplom és piramisok körülötte, ahol a kozmikus energiákat arra használták, hogy időben utazzanak vagy magasabb dimenziókkal érintkezzenek. Amikor Atlantiszt elpusztították a hatalmi túlkapások által, akkor ez a templom is elpusztításra került és az energia anomáliákat és dimenziós gátakat képezett a területen, amit ma Bermuda Háromszögnek hívunk.
A Létező engem és 10 másik szerető embert elküldött a földnek ezen részére, hogy meggyógyítsa a régi energiákat és hogy a Fényért használják őket. Biminiben gyógyító templomok voltak, amikor Atlantisz még spirituális volt. Először a gyógyító templomok helyét látogattuk meg, azért, hogy megerősítsük a saját energiáinkat, mielőtt az örvény közelébe érnénk. 


Az első nap a Gyógyító Lyukhoz mentünk, egy természetes gyógyforráshoz, ami a mangrove erdőkben folyik. Ennél a pontnál helyezkedett el a sok atlantiszi gyógyító kristálytemplomok egyike. Az itteni víznek erős az energiája és magas a lítium-, magnézium-, és kéntartalma. Sok ide látogató ember mentális és spirituális megújulásra talál itt, és sokan megkönnyebülést vagy gyógyulást kapnak saját maguknak okozott bajaikból, mint például a dohányzás. Akinek nincs semmilyen betegsége, az energetikai feltöltődést és általános jó közérzetet érez. A Bahama-szigetek teljes láncolata tele van természetes gyógyító forrásokkal, azért, mert még mindig működik az atlantisziek kristálytemplomainak energiája. 

 

Másnap meglátogattuk a ‘Fiatalság Forrását’, ez szintén egy olyan hely, ahol korábban kristálytemplom állt. Az atlantiszi időkben ezt arra használták, kozmikus energiával töltsék fel magukat és összhangba hozzák a ying és a yang energiájuk, és ezáltal fiatalon tartsák magukat. Nem a víz őrzi meg a fiatalságod, hanem a vízben levő kozmikus energia. Ez a titka azoknak a földönkívülieknek, akik több száz évesek ugyan, mégis fiatalnak tűnnek. Kozmikus energiát használnak, a Létező kozmikus központi tudatának energiáját. Sok atlantiszi templom éteri szinten még létezik. Sajnos a forráskút, ami ezen a helyen épült, nagyon koszos, szóval inkább ne igyál belőle. Egy kis vizet vettem a kezembe és megérintettem vele a résztvevők homlokát, hogy aktiváljam a harmadik szemet. Azután meditáltunk, hogy feltöltsük énünk a hely energiájával és hogy gyógyító energiát küldjünk a bolygónak. Minden résztvevő érezte az energia hatását.

1. résztvevő

Én a rózsaszínt képzeltem az elmémbe. Rózsaszín aurát láttam mindenkitől áramlani spirálisan, és amikor a kezed a vállamra tetted, az energia megerősödött, és utána éreztem, hogy a testem egyensúlyban van. Egy nagyon békés állapotban voltam. Úgy éreztem, mindannyian össze vagyunk kapcsolódva ugyanazon energia által.

2.résztvevő

Meleg energiát láttam a szememnél... sokféle színt... forgó fényt... különösen lilát... sokféle háromszöget... egy piramist... geometria... fénykapukat... arany háromszögeket... és nagyon erős voltam.

3.résztvevő

Éreztem, hogy bizseregnek az energiáim, és áramlatszerűen mozognak, és sok energiát éreztem, amíg mellettem voltál, és amíg a kezed a vállamon volt. Nem láttam semmit, de képeket éreztem a testemben.
- Érezted, hogy ez az energia összhangba hozza a testedet? (Alaje)
- Igen, a számnál nem volt összhang és érzem, hogy ez megváltozott.

4.résztvevő

Sok energia jött abból a lyukból, ami mind felívelt egyenesen beléd, én láttam feltűnni, és nekem személy szerint olyan érzésem volt, mint amilyen lenni szokott amikor energia áramlik belém. Érzem, hogy mozog. És most megint ez volt. Itt is éreztem ezt a mozgást... olyan mintha egy arc mozogna.
- Aham. Az energia testek egymáshoz igazodtak. Sokféle energiatestünk van, és ha az energiatestek (mint az asztrális test) nincsenek összeillesztve a fizikai testeddel, nem érzed koncentráltnak magad (nincs egyensúly, bizonytalan, nem tudatos ilyenkor az ember). És hogyha minden energiatest egymáshoz van illesztve, amikor mindegyik test együtt van, akkor vagy teljes tudatállapotban.

5.résztvevő

Éreztem, hogy a pineális glandulám (egy rész az agyban) rezeg. ÉS én láttam Alaje (nem tudom, hogy azok mi voltunk-e Atlantiszon), egy ilyen helyet láttam... épületszerű szerkezetekkel. Az emberek sorban ültek és meditáltak... Lehet, hogy mi voltunk, vagy az ősi emberek. Muszáj volt megérintenem a földet... hogy megérintsem a talaj vegetációját... követtem az érzéseim.



A következő napon hajóra szálltunk és meglátogattuk az atlantiszi kikötő romjait. Biminiben ezt Atlantiszi falnak és Atlantiszi útnak hívják. A romjai a sziget északi partján helyezkezdnek el.  A hatalmas fal egy jelentős része kilóg a tengerből. Ezek a romok még mindig jó energiákat sugároznak, szóval arra a pontra mentünk, ahol a víz csak 4 méter mély, hogy beússzunk az aljára.
Ezek a romok egy város részei voltak valamikor és több, mint 800.000 évesek. Egyike azon kevés daraboknak, ami Atlantisz elpusztítása után maradt, azért, mert ez a város Atlantis szélén volt. Még így is, hogy nagyon régiek, és a kődarabok eróziója erős, még így is látni a kövek négyszögletes formáját.



A következő napon a part melletti romokhoz mentünk el, hogy feltöltsük energiáinkat és hogy fénymunkát végezzünk. A nap energiájából töltődtünk, a sziget energiájából, a föld energiájából, a víz és a sókristályok energiájából. Ha a Föld és a Nap energiájához kapcsolódsz, akkor az aurád fényes és erős lesz. Ha ezt mezítláb végzed, akkor érezheted, ahogy az energia áramlik a talpad és a föld között. Ha tengerben fürdesz, akkor szó szerint fényenergiában fürdesz. Ez azért van, hogy egészséges tudjon maradni a tested, azért, mert a test energiái összhangban vannak a Forrás spirituális fényével. Ha nem élsz tengerparton, akkor elmehetsz egy erdőbe és megölelhetsz egy fát. Az erdőkben is tudsz kozmikus energiában fürdeni, ha egészséges az erdő. A fák a kozmikus energiák antennái. Akkor kapod a legmagasabb és legfényesebb energiát, ha örömmel, jókedvvel és szeretetben teszed. Ezzel az erős fénnyel és szeretet-energiával te magad leszel egy energiaörvény, és akkor képes leszel arra, hogy fénymunkát végezz. Ilyenkor minden szeretetet és örömöt, amit érzel az egész bolygónak elküldöd, minden embernek, minden állatnak és minden növénynek. Ilyenkor a földet a negatív energiától meggyógyítod, mert ahogy korábbi videóimban már említettem, minden energetikusan kapcsolódik a kozmoszhoz. Ha szeretnéd az alacsonyabb frekvenciákat megváltoztatni, akkor magasabb szintű energiát kell, hogy használj. ÉS A LEGMAGASABB SZINTŰ ENERGIA A SZERETET ENERGIÁJA.


A szeretet energiája a Létező energiája - a Teremtőé - a Forrásé, és te használhatod ezt a spirituális energiát arra, hogy pozitív életet teremts. A szeretet erejével betegségeket gyógyíthatsz, függőségeket oldhatsz fel, és eltüntetheted a gyűlöletet, a félelmet, az erőszakosságot, és elősegítheted mások tudatosságát. Energiákat küldhetsz még a föld uralkodóinak is, azért, hogy a az ő szívük is nyíljon meg, és megváltozzon a viselkedésük. Ha éreznének a szívükkel, akkor együtt éreznének, és arra használnák a pénzük és a hatalmuk, hogy mindenki számára jobb legyen, ahelyett, hogy mind fegyverekre és ellenőrzőrendszerekre költik. A pénz az energia egyik formája ezen a bolygón, és spirituálisan kellene használni arra, hogy az másokat segítsen. A szeretet erejével átalakíthatod a földi társadalmat a béke és az öröm társadalmává, ugyanúgy, ahogy az megtörtént már más bolygókon is.


A következő napon elsétáltunk a sziget északi részére, ahol a legerősebb az energia. Itt is feltöltöttük magunkat szeretetenergiával és utána a elsugároztuk az energiát a föld körül mindenhova. Emellett, egyéni beszélgetéseket is végeztem, hogy a személyes problémákon segíthessek.
Minden este kimentünk a partra, ahol fénykorongok (Orbok) látogattak meg minket.



Az elmúlt napok mindegyikén fény- és szeretetenergiával töltöttük fel magunkat, szóval a következő napon már készen álltunk arra, hogy meglátogassuk az atlantiszi örvényt. Az atlantiszi örvény 35 mérföldre (56 km-re) helyezkedik el Biminitől keletre a Bermuda Háromszögben. Egy hajónak 3 órába telik, míg odaér. A hajóút csupa szeretet és öröm volt. Ez a legmagasabb szinteken tartja a spirituális energiaszintet.
Ahogy közeledtünk az energiaörvényhez, egyre jobban éreztük az energetikai változást. Ennek az örvények az elektromágneses energiája nyughatatlanná tette a fizikai iránytűnket, és a digitális iránytűnk sem működött többé. Még a hajó iránytűje is kifordult.
(hajós: nem működik az iránytűm, ilyen még sosem volt
- de tudod, hol vagyunk?
- igen, GPS működik, az iránytű nem)


Ezen a helyen volt Atlantisz legerősebb erőműve. Ez egy kristálytemplom volt, amiben a kozmikus energiát arra használták, hogy idő utazzanak, és a magasabb dimenziókkal kommunikáljanak. Ez a templom még mindig itt van étheri dimenzióban, és magasabb dimenziók spirituális mesterei még most is használják ennek az energiáját. Amikor megérkeztünk, meditáltunk és a Fénylényekkel és a spirituális mesterekkel együtt fénymunkát végeztünk és gyógyító energiát küldtünk a Földre. A teljes meditációnkat az atlantiszi Bimini örvénynél megnézheted a következő filmemben, ahol energetikailag kapcsolódni tudsz hozzá, és részt tudsz venni a fénymunkában. A meditáció után elmentünk úszni az örvénybe. A víz itt csak 2 méter mély ugyan a tengerben vagyunk. Ennek oka az, hogy az atlantiszi időkben a Bahama-szigetek magasabban volt és ezért egy nagy sziget volt. Később a Bahamák nagy része lesüllyedt pár métert és csak kis része maradt vízfelszín felett.



Az egyórás energiafürdés után készen álltunk arra, hogy visszahajózzunk Biminibe. Visszaúton meglepetés ért minket. Először láttunk egy éteri űrhajót felhőnek álcázva.
Ez az űrhajó delfin képében testesült meg előttünk. Ezzel a képpel jelezték, hogy hamarosan delfinek fognak érkezni, hogy köszönetet mondjanak a fénymunkánkért. Egy órával később három delfin érkezett és a hajónk előtt úszott.


Még ebből a távolságból is érződik a delfinek szeretetenergiája. Boldogok voltak, hogy spirituális energiát küldtünk a bolygónak. A delfinek magasan spirituális földönkívüliek, a Sirius B bolygóról reinkarnálódtak ide. Sirius B egy magasabb frekvenciájú vízbolygó, ezért döntöttek úgy, hogy a föld óceánjaiban élnek delfinek és bálnák formájában. A bálnánál csoporttudatosságot vehetsz észre, mert sok Sirius B-ről jövő lélek együtt inkarnálódik egy bálnába. Emberi formában is újjászülethetnek és étheri formában is. Azt is lehet mondani, hogy a bálnák organikus űrhajók, amikben néha akár 100 csoportban reinkarnálódott ember is megél. Ezért a bálnák nagy mozgó örvénybejáratok. Mi, a plejádiak a delfinekkel és a bálnákkal együtt dolgozunk azért, hogy átsegítsük a Földet a tudatosság transzformációjának folyamatában. Amikor a delfinek ugranak és pördülnek, akkor boldogság örvényenergiákat teremtenek, és ez az energia megsokszorozódik csoportban. Ha elég közel vagy hozzájuk, akkor érzed a szeretetenergiájuk gyógyító erejét. Még ezen videó nézése is lehet, hogy továbbítja ezt az energiát.
Az óceánban sok természetes energiaörvény van, és bejáratok, és a delfinek hatnak ezekre és megerősíti az energiájukat. A földi embereknek meg kell tanulniuk felismerni ezeket a spirituális mestereket akik azért vannak itt, hogy minket segítsenek. A bálnák és delfinek barbári gyilkolása és megevése véget kell, hogy érjen! Ahogy azt már említettem korábbi videóimban, a gyilkolás a legrosszabb negatív karma. Nem véletlen, hogy természeti katasztrófák kellenek, hogy megtisztítsanak minket ezektől a negatív energiáktól. A delfineknek és bálnáknak ugyanaz a lélekenergiájuk, mint az embereknek, még akkor is, hogyha másmilyen fizikai testben élnek. A földlakóknál magasabb szintű tudatosság jellemzi őket, és szeretnének segíteni abban, hogy az emberek is a magasabb tudatállapotba jussanak. A földlakóknak meg kellene óvni őket a veszélytől, és tanulni kellene tőlük.
Az élet értelme az, hogy spirituális, egyetemes szeretetünk legyen a szívünkben és összhangban és harmóniában éljünk a Létezővel. Összhangban a Források Forrásának fényével. Az EGYETEMES SZERETET a legfontosabb, amit a földlakóknak meg kell tanulniuk. Sok életet élhetsz sok különféle alacsonyabb szintű bolygón azért, hogy ezt megtanuld. Ha ezt megtanultad, akkor inkarnálódhatsz magasabb dimenziókba ahol fénnyel teli életet élhetsz fájdalom és szomorúság nélkül.
Ez nem egy hitrendszer. Ezek az élet értelmének egyetemes igazságai. Sok lélek, aki már élt magasabb dimenziókban, azért inkarnálódik a földre, hogy az egyetemes szeretet energiáját elérhetővé tegye minden földlakó számára. Az emberek akiknek egyetemes szeretet van a szívükben, azok fénymunkások, azért, mert a Létező SZERETETét használják arra, hogy szerető bolygót teremtsenek. A fénymunkásoknak semmi köze nincs a vallásokhoz, szektákhoz ezen a bolygón. A szeretet a Létező alapja és nincs semmi köze a vallásokhoz, szektákhoz ezen a bolygón, amik kifosztottak, megkínoztak több millió földlakót. A vallások a földön veszélyes szekták fanatikus követőkkel akik más szeretetmunkásokat támadnak, ugyanúgy ahogyan azt tették a fénymunkás Jézussal. A vallások és a gyűlölet olyan találmányok, amiket csak a tudattalanban találsz, alacsonyan fejlett bolygóknál és sok háborúnak az okozója. A magasan fejlett bolygókon TUDATOSAN élsz és összhangban a tudatosság központi kozmikus energiájával, a szeretettel harmóniában.

Az univerzális szeretet nem vallás vagy hitrendszer és békét és harmóniát teremt. A SZERETET AZ ERŐ ÉS A SPIRITUÁLIS FÉNY ALAPJA. Nagyon fontos, hogy sok ember használja az egyetemes szeretet energiáját arra, hogy a Föld bolygóról a negativitást eltávolítsa. Túl sok a negatív ember a földön, aki a technológiára, vallásra, gyűlöletre és kapzsiságra koncentrál a szív fejlődése helyett. A technológia és a hatalom szeretet és bölcsesség nélkül nagyon veszélyes, azért, mert fordítva sül el az emberiségen és a természeten... és ez önpusztításhoz vezet.

Ez a hely szeretet és öröm bolygója lehetne, ha minden embernek szeretetenergia lenne a szívében. Az minden negativitást eltüntetne a bolygóról. Örökre távolítsuk el erről a bolygóról az erőszakot, a gyűlöletet, az irigységet, kapzsiságot és elnyomást.

Minden földlakót támogatok abban, hogy a fény útján járjanak és összhangban legyenek a Létezővel. Minden videómban elmagyarázom, hogyan kell csinálni.
A LÉTEZŐ FÉNYE VILÁGOSÍTSA MEG A LELKEDET! LÉGY CSATORNÁJA ÉS ÖRVÉNYE A LÉTEZŐ SZERETETÉNEK. A SZERETETED ÉRJEN EL MINDENKIT. AZ EGYETEMES SZERETET A MEGOLDÁS MINDENRE.


♫ Minden létező legyen boldog,
minden gondolatotok, szavatok és cselekedetek
járuljon hozzá valamilyen módon a létezők boldogságához.

Shanti - Béke (szanszkrit) ♫

Sok köszönet a Fénymunkások szerető részvevőinek.
A ti szeretetenergiátok harmonizálta a Földet
és sok negatív energiát kivédett.
Ennek a bolygónak több olyan emberre lenne szüksége, mint amilyenek ti vagytok.

Egyetemes Fény és Szeretet nektek,
ALAJE


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése