2011. szeptember 22., csütörtök

777ALAJE 2.rész

ALAJE TANÍTÁSAI
( Második rész)

(Szeretnénk a szöveget eredeti állapotában meghagyni úgy, ahogyan ALAJE lefordíttatta nekünk magyarra. Így hiteles.  Nézzük el neki a sok szóismétlést, és inkább a mondanivalójára koncentráljunk. Csak olyan helyen finomítottunk, ahol valóban szükséges volt.)

kocsma.jpg
Légy óvatos a dohányzókkal és az   alkoholfogyasztókkal!


Ők negatív asztrális lények befolyásolása alatt vannak, akik az auramezejükben élnek és falják az életenergiátokat. Mindenki aki szellemi erővel rendelkezik, láthatja ezt. Ha valami magasabban rezeg mint Te, láthatatlan a számodra. Ez semmi természetfeletti. Ebben nincs semmi természetfeletti dolog. Ez egyszerűen magasabb szellemi tudomány, amelyet a legtöbb ember nem ismer.A negatív emberek próbálnak veszekedni veletek, hogy dühössé és erőtlenné tegyen benneteket. A pozitív emberek szeretetet és erőt adnak nektek. Mindig a tiétek a választás, kit akartok az oldalatokon. Fényt vagy sötétséget, szeretetet vagy gyűlöletet. Ne hagyjátok őket, hogy megtévesszenek  amikor azt mondják nektek, hogy Ők spirituálisak és ugyanakkor dohányoznak. A spirituális ember törődik az egészségével, mert ismeri az ÖNSZERETETET és nem hódol senkinek, mert felelősséget vállal az életéért. Csak ha szereted magadat, akkor leszel képes szeretni másokat is. A dohányos aki magát tönkreteszi nem szereti magát, és először ezt kell megtanulnia.Mindenkinek meg kell hoznia a döntést most, hogy a pozitívért vagy negatívért akar-e élni. Ne pocsékold az életed hülye TV műsorokra, gyors ételekkel, kábítószerekkel vagy vallásokkal akik a múltban több millió embert megöltek. Amikor a Földre érkeztél, a terved az volt, hogy magasabbá fejlődj nem pedig alacsonyabbá.    GONDOLKODJ RAJTA.
A negatív gondolatok, az emberek millióitól több ezer év óta, kényszerítik a Földet hogy szabaduljanak meg tőlük. Ezért vannak kaotikus időjárások, földrengések, árvizek és tűzhányókitörések. A Föld nemcsak a gázszennyeződésektől szenved, hanem a gondolati-szennytől is. A gondolatok energia, és az energiának mindig hatása van az Univerzumra. Az Univerzumban minden összeköttetésben van. Ez már magasabb tudomány.Próbáld feltölteni gondolataidat pozitív energiával, amikor csak teheted. Összpontosíts a barátságosságra, és ne a gyűlöletre! Képes vagy ezt megtenni? Több ezer ember van itt a Földön mint Én, akik segíteni tudnak neked ezt elérni.
MI VAGYUNK A FÉNY MUNKÁSAI, AKIK A LÉT MAGASABB VALÓSÁGAINAK FÉNYÉT HASZNÁLJUK A NEGATÍV MEGSZÜNTETÉSÉRE.
A múltatokban angyaloknak hívtatok bennünket. Mindenki aki a fénynek dolgozik, keményen támadva van a sötét oldalról. Emiatt még inkább fontos, hogy a Fénymunkások tovább növeljék erőjüket. Ne hagyjátok magatokat elbátortalanítani a negatív emberekkel, vagy a problémákkal amelyekkel szemben álltok.
TARTSD FIGYELMED A CÉLON:
Segíteni a bolygót és belemerülni a fénybe, ahol semmi negatív nem tud létezni. A Föld kísérlet, amelyben látni akartuk hogy tudjuk-e tartani a fényünket a negatív környezetben. Ez lassan a végéhez közeledik. A sötét oldal ezt megakarja akadályozni. Ne hagyd a kétkedőket, arrogáns embereket vagy fizetett pszichológusokat hogy elbátortalanítsanak. Ők félnek a szeretettől és azoktól akiknek több tudásuk van. Sok életre van szükségük, amíg képesek lesznek a magasabb bölcsességekre. Ez az Ők szabad akaratuk. Minden virágnak megvan a maga virágzási ideje. Minél több fényt küldesz ki szívedből, annál gyengébbé válik a sötét oldal. Minél többet támad téged ezért a sötét oldal, annál inkább bók ez a számodra, hogy jól végzed a dolgodat. A harc a gonosz ellen inkább belül foglal helyett, mint kívül. Szívedben és a gondolataidban. Az energia amit küldesz, fontos. Ha magadban negatívan gondolkodsz, NÖVELNI FOGOD MAGAD KÖRÜL A KÁOSZT, MERT EZZEL TÁPLÁLOD!!!! Ha szeretnéd megszüntetni a bolygódon a káoszt, akkor a SZERETET gondolatait kell szétküldened. Ezek a morfogenikus mezőn eljutnak az egész bolygóra. Így tudod a sötét oldal tervét elrontani. Zűrzavart terveznek nemcsak az egész bolygón, hanem az egész galaxisban. Megengedjük ezt???
A sötét oldal arra használja a televíziót , hogy hazudjon nektek. A TV műsorok 90%-nak az a feladata, hogy megbutítson benneteket. Nem akarják, hogy az élet értelméről gondolkodjatok. Azt akarják elérni, hogy higgyetek abban hogy minden a legnagyobb rendben. A legnagyobb hazugságshow-ok azok amik a politikusokkal kapcsolatosak. A Tv, politikusokat és kamuválasztásokat mutogatnak, hogy elhiggyétek megvan a jogotok a választásra. A valódi hatalmon lévő emberek soha nincsenek a Tv-ben, és a saját családjaik által vannak megválasztva. Ameddig hagyod hogy ilyen emberek uralkodjanak rajtad, addig a rabszolgájuk maradsz, hogy a háborúikat pénzeld az adóidból.
KÉPZELD EL MOST MAGADBAN,  MIFÉLE VILÁGBAN AKARSZ ÉLNI. KÉPZELJ EL EGY VILÁGOT, ERŐSZAK, HADSEREG, POLITIKUSOK ÉS KÉPMUTATÓ PAPOK NÉLKÜL, BABONÁK ÉS HITRENDSZEREK VALAMINT HAZUGSÁGOK NÉLKÜL!
KÉPZELD EL A VILÁGOT AHOL CSAK A SZERETET URALKODIK ÉS MINDENKINEK MEGVAN MINDENE AMI SZÜKSÉGES, A TUDÁS IS RENDELKEZÉSRE ÁLL MINDENKI SZÁMÁRA,  ÉS AHOL A KAPCSOLAT A MAGASABBAN FEJLETT BOLYGÓKKAL TERMÉSZETES DOLOG. FEL KELL ÉPÍTENED AZ ERŐS BELSŐ VÁGYAT, HOGY ILYEN VILÁGBAN ÉLJ!
Minél több ember lesz képes ezeket a gondolatokat elképzelni és szétküldeni, annál egyszerűbben tudjátok a bolygó fejlődését a pozitív irányba terelni. Kezdj el halgatni a lelked szavaira, és nem azokra a hangokra amiket a TV és rádió műsoron keresztül adnak le neked. A lelked hangját csak akkor hallod, amikor csendben vagy és stresszmentes környezet vesz körül. A legtöbb ember naponta koncentrál gyűlöletre, irigységre, vitákra, arroganciára. Öntudatlanul és nem tudatosan élnek és elpocsékolják az életüket. TÉGY ELHATÁROZÁST MOST!
Miféle világban akarsz élni?
Küldj gondolatokat a szeretet erejével az egész bolygónak. Ez jobban megzavarja a sötét oldalt mint bármi más.
KÉPZELD EL, HOGY AZ EGÉSZ BOLYGÓ A SZERETET FÉNYÉVEL VAN FELTÖLTVE, AMI AZ ÖSSZES GONOSZT ELÉGETI.
Most van az az idő, hogy bizonyíthatod magadnak hogy felnőtt vagy e tudatodban vagy sem. Ha valaki szereti a gyűlöletet és az erőszakot, akkor kevésbé fejlett mint az állat vagy növény. Az élet értelme a tudatod és a szívedben lévő szeretet fejlődése. Nem az autód, a mobiltelefonod, a bankszámlád, a vallások, a horrorfilmek és az erőszak mások felett, hanem egyszerűen a szeretet mértéke a szívedben mutatja ki, hogy ki is vagy valójában. Csak akkor lehetsz a győztes oldalon, ha a szíveddel gondolkodol.
EZ A KULCS A MAGASABB LÉTHEZ! HASZNÁLNI FOGOD EZT AZ ESZKÖZT, VAGY ELHAJÍTOD? TIÉD A VÁLASZTÁS.
alaje_symbol.jpg
Szeretettel ajánljuk:
777alaje összes videóit, magyar fordítással a youtubon. Írd be a youtube keresőjébe: 777alaje hungary
Megtalálod az eddigi 15 lefordított videóit, amik nagy segítségedre lesznek majd a spirituális fejlődéseidhez.

Ezek nem a saját fordításunk! Nem állítjuk, hogy ebben a szövegben leírtak megfelelnek avagy sem a valóságnak. Mindezt csak érdekességként tüntetjük fel azoknak, akik érdeklődnek a spiritualitás iránt. Mi hiszünk a jó és szeretetteljes világban, amelyet bárki megteremthet magának. Erre tanít Alaje is a videóiban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése