2011. szeptember 27., kedd

777ALAJE 7.rész

777ALAJE TANÍTÁSAI 
(Hetedik rész)  


(Szeretnénk a szöveget eredeti állapotában meghagyni úgy, ahogyan ALAJE lefordíttatta nekünk magyarra. Így hiteles.  Nézzük el neki a sok szóismétlést, és inkább a mondanivalójára koncentráljunk. Csak olyan helyen finomítottunk, ahol valóban szükséges volt.)

                                         ( madárkórházban)

Üdvözlök mindenkit! Alaje vagyok a plejádi fénydimenziókból. Hogy segítsem a földet az átalakulási folyamatában, alkalmazkodnom kellett az alacsony földi frekvenciákhoz. Ezért szétválasztottam öntudatomat két testben. Egyszerre itt élek a Földön, és egy űrhajóban egy magasabb frekvencián. A magasabb fény szintjein, a fény időutazója vagyok. Ez ott normális, mert isteni fény energiával minden megvalósítható. Én és a Galaktikus Fény Szövetségének más tagjai, itt vagyunk hogy segítsünk kifejleszteni szíved és öntudatod. 

Lefilmeztem néhány űrhajónkat és ezt a nyolcadik részben meg is mutatom. Minden nap kapok levelet emberektől, akik találkoztak velem az asztrális síkon. Boldoggá tesz, amikor azt írják nekem, hogy mennyire világosan élik életüket miután megnézték videóimat. Ez a szeretet energia, amire a Földnek szüksége van. A Föld energiaátalakulási folyamatban van, ehhez a szeretet a kulcs. A legmagasabb igazságok egyszerűek, tiszták és nem bonyolultak. Amikor információt olvasol az Univerzumról és a földönkívüliekről, mindig vizsgáld meg lelkeddel és magasabb éneddel, mely forrásból jönnek és milyen az energiájuk.
Ha azok az információk órákig tartanak és lefárasztanak, az azért van mert energiát vesztesz. Azok az információk, nem fényteljes forrásból származnak, hanem a sötét oldalról, és így próbálják figyelmed elvonni attól ami a legfontosabb:
A SZÍVED ÉS A SPIRITUALITÁSOD KIFEJLESZTÉSE. 

                                      (Fotó: Sz. Sándor)

A fényteljes lények erőt adnak neked és ettől feltöltődve ébernek és erősnek érzed magad. A spirituális embereknek, akiknek valódi tapasztalatuk volt a fénnyel, a beszédjük hangjában érezhető a szeretet és az érzéseik minőségében is. Az aurájuk fényteljes. A racionális emberek, akiknek csak a fejükben vannak információk, azok úgy beszélnek mint egy gép, és nincs semmi érzés, szellemi energia bennük. Az ilyen földi emberek, úgy gondolkodnak mint egy robot, ezért azt gondolják, hogy minden magasabb dolognak bonyolultnak kell lennie. Őket jobban érdekli a negatív földönkívüliek, katasztrófák, manipulációk, hamis történetek a múltból, és csak kevésbé fontos számukra a szív szellemi fejlesztése. Ne engedd, hogy megzavarjanak, A magasabb rendű lények, röviden és határozottan beszélnek, és elmondják hogyan aktiváld a szeretetet a szívedben. Mi hasznos információkat közlünk veled, amelyek segítenek szellemileg fejlődni. Mi az igazságot mondjuk, ahogy az van és ahelyett hogy bírálnánk valakit. A negatív emberek nem értik a szeretet isteni egyszerűségét és ezért sértegetik és bírálják a fénymunkásokat. Nem bírják elviselni a szeretet energiáit, és az igazságot. A szeretetem meghaladja ezeknek az embereknek a felfogását, ők ezt sosem fogják megérteni mert nem hallgatnak a szívükre. Csak a negatív asztrális lényekre, akik manipulálják őket. A szeretetenergiámmal néhányszor megvédtem magam a gonosz szürke és reptilián földönkívüliektől, és a titkos világkormány fekete helikoptereitől.
Ne hagyd, hogy negatív emberek megzavarjanak és összekuszálódj. Ne pazarold az időd olyan weboldalakon, ahol negatív emberek sértegetnek másokat durva gonosz szavakkal, ahol még ezek után is spirituálisnak és okosnak érzik magukat. A negatív energia amit ezek az emberek teremtenek, nagy kárt okoznak energiameződben és tested sejtjeidben. Így egy alacsonyabb rezgésben maradsz, ahol nincs szeretet, se fény. 
Küldj nekik szeretetet, bocsáss meg nekik, és aztán nézz magas öntudattal rendelkező emberek után. Ha kapcsolatba lépsz a LÉT szeretetével, akkor aktiválni fogod szellemiséged, és saját szellemi tapasztalataid lesznek. Ezután lesz IGAZI tudásod. Az őrület és a zűrzavar már nem fog megzavarni.
MERT CSAK SZERETETTEL VAGY KÉPES FELISMERNI A SZERETETET!
Gyűlölettel és arroganciával nem látod a szeretetet, és ezért támadod ezt meg. Tartsd az energiád magasabb szeretetteljes frekvencián. Tüntess el környezetedből mindent aminek negatív kisugárzása van és kárt okoz benned. Maradj távol a negatív, fanatikus emberektől, akik nem fogadják el a szeretet. ŐK SOK ALACSONY SZINTŰ ASZTRÁLIS LÉNYEKTŐL VANNAK MEGSZÁLLVA. Az aurájukban láthatod. Szabadulj meg a negatív könyvektől melyek háborútól, szürke földönkívüliekről, drakóniaiaktól, elrablásokról szólnak. Szabadulj meg a negatív poszterektől, cseréld le ezeket színesre és barátságosra. Szabadulj meg a sötét ruháidtól, ne nézz gonosz filmeket, ne hallgass démoni szövegű zenét. Tartsd a lelkedet és a testedet gyűlölet, és füstméreg mentesen. Ezek a dolgok nagyon rongálják az aurád, alacsony frekvencián rezegsz tőle,  és meggátol téged a magasabb dimenziók elérésében. Az alacsony frekvenciával csak ezt az alacsonyabb dimenzióbeli életed ismered. " Ha törött a lábad, nem tudsz hegyet mászni".
Előbb meg kell gyógyítanod magad.
CSAK A FÉNY MARADHAT ÉLETBEN. Azok az emberek akik nem sajátítják el a szeretet képességét ebben az életben, azok megkapják az esély a következőben, - egy másik bolygón. Ez az evolúció természetes útja. A lélek tanulási folyamata. Mindenki eldöntheti, hogy milyen gyorsan vagy lassan akar tanulni. Mindenki felelős a saját életéért, gondolkodásáért és tetteiért. A kulcs a magasabb dimenziókhoz, a Szeretet-frekvencia a szívedhez. Szeretet önmagad és mások, illetve a környezeted iránt. Ez a kulcs a kommunikációhoz is a spirituális földönkívüliekkel. Ha egy űrhajót látsz az égen, próbáld megérezni milyen az energiája. Hogyha szeretetenergiát sugároz, akkor tőlünk való. Minden gondolatot és érzést látunk. Ha a föld öntisztulása megtörténik, a Galaktikus Fény Szövetsége különböző fényhajókkal evakuál. Nem mindenkinek lesz meg a szükséges frekvenciája ahhoz, hogy fényhajókkal menjen, ezért rendelkezünk alacsonyabb rezgésű hajókkal is. Ez csak egy lehetőség. Zökkenőmentes átalakulást szeretnénk látni. Azok az embereket akiket a sötét oldal manipulál, inkább zűrzavaros átalakulást akarnak mint simát. Ezek az emberek jönnek olyankor dühbe amikor meghallják, hogy többféle eshetőség van. Ha meglesz a létszám a szeretetenergia megteremtésére, akkor az átalakulás zökkenőmentes lesz. Ha viszont az emberek többsége csak negatív energiát teremt, akkor viszont a bolygó mély öntisztuláson fog keresztül menni. 

EZÉRT FONTOS A MAGASABB TUDATOSSÁGGAL RENDELKEZNI, HOGY FELKÉSZÜLJ MINDEN SZITUÁCIÓRA. 



2 megjegyzés:

  1. kedves Tibor és Sándor
    köszönöm nektek ezt az anyagot, el is vittem a Sanandára, remélem nem baj-a forrást természetesen feltüntettem-az én véleményem szerint a tudás mindenkié, a Teremtőtől való joga hogy hozzájusson
    Áldás és Fény a munkátokra
    Freya

    VálaszTörlés
  2. Kedves Freya! Persze, vidd nyugodtan. Fény és Szeretet Neked!

    VálaszTörlés