2011. szeptember 30., péntek

777ALAJE 8.rész


777ALAJE TANÍTÁSAI:
(Nyolcadik rész)
                                                                                                                     (Fotó: Sz.Sándor, Tisza-tó)
                                                                                                 
(Szeretnénk a szöveget eredeti állapotában meghagyni úgy, ahogyan ALAJE lefordíttatta nekünk magyarra. Így hiteles.  Nézzük el neki a sok szóismétlést, és inkább a mondanivalójára koncentráljunk. Csak olyan helyen finomítottunk, ahol valóban szükséges volt.)



Minden energia!

         Mindennek az oka az energia. Minden, amit a fizikai valóságban látsz csupán sűrűsödött állapotú kozmikus energia. Alacsony rezgésben fizikai formának, magasabb rezgésben viszont minden fénynek tűnik vagy láthatatlannak. Ugyan ezt az elvet használjuk fényhajóinknál.
         Hajóink nem csak tárgyak, hanem  tudatuk is van mert isteni energiával repül. Ezzel az energiával bárhova eltudunk repülni az Univerzumban. Bármilyen formában megtudunk jelenni, mint kristály, felhő, fény, repülőgép, átlátszó vagy láthatatlan. Sok helyre elutaztam a Földön, és mindenhol láttam az űrhajóimat. 

-2005-ben, Németországban lefényképeztem egy űrhajót mely átlátszó formában volt.
(   Lásd: http://www.youtube.com/user/Daniel890711#p/c/7C008F7379DFE714/7/mLRr3Og0jws   )
-2000-ben, egy csoporttal voltam Puerto Rico-ban, és egy hajó lebegett felettünk. 
-2002-ben, egy csoportom volt Ausztriában, és egy éjszaka sok fényhajó tűnt fel és egyet közülük lefilmeztem. 
-1995-ben, kapcsolatba léptem a csillagcsaládommal és a magasabb énemmel. 
-2003-ban, ugyancsak filmre vettem az egyik fényhajómat Aveburyban, Angliában. 
         Csak azok a földönkívüliek tudnak szellemi energiával repülni, akik a fény szolgálatában vannak. A betlehemi mozgócsillag, csak egy volt a mi fényhajóink közül. Mindahányszor amikor a Biblia említ egy olyan felhőt amiből hang érkezik, azok a mi hajóink voltak, hogy az emberek ne essenek pánikba. Mi vagyunk a bibliátokban leírt angyalok, többnyire plejádiak és vénusziak. Az emberek mint Mózes, Éliás vagy Hezékiel nem próféták voltak, hanem csupán a mi kapcsolataink.
A hajóink fénye nem technikai fény, hanem szellemi. Hajóinknak szeretetsugárzása van. Így tudod megkülönböztetni a sötét űrhajóktól. 
Annak érdekében, hogy láthassátok űrhajóinkat, csökkentenünk kell a frekvenciánkat. A sötét oldal hajóinak technikai fényük van, mint az autóknak. Ezek olyan dolgokat tudnak tenni, amik az embereknek csodáknak tűnnek. Ezeket a hamisságokat 3 Dimenziós hologramokkal és anyagmanipulációval csinálják, hogy az emberek azután higgyenek a vallásokban és lelkileg fejletlenek maradjanak. Ha megvan a szellemi éberséged akkor senki sem tud becsapni, mert minden mögött látod az energiát.

Az Aura (testünket körülvevő energiamező), amiről ALAJE gyakran mesél, a lenti képen is látható. Videóiban a Mennyei Prófécia c. filmből is megjelenít egy kis filmrészletet. 

  MINDENKINEK AJÁNLANI TUDOM A FILM MEGNÉZÉSÉT!       
                               
(Aura látás)

                                                                                   (Film: Mennyei Prófécia)

Ha össze vagy kapcsolva a Létezés Szeretetével, VALÓDI csodákat fogsz látni. ha a kozmikus energia szeretet rezgését használod, áttudod változtatni a fizikai valóságot magad körül, mint ahogy Űrtestvérünk, Jézus is megmutatta 2000 évvel ezelőtt. Nem Ő volt az egyetlen tanító akit küldtünk hozzátok. Minden korban volt szellemi tanítók a Földön. A valódi szellemi mester mindig azt mondja nektek, hogy hogyan válhattok mesterré ti is. Nem akarja, hogy hódoljatok neki. Sok szellemi mester van Űrhajóinkon. Olyan lelkek akiknek több tapasztalatuk van, és segítenek másokon bölcsességükkel. Ezek a szellemi mestereket nem ismerik a Földön. 
A tanulás sosem fejeződik be, mert  a legmagasabb dimenziókban is tanulsz mindig valamit. ahogy a frekvencia a Földön emelkedik, úgy változásokat érzel a fizikai és érzelmi testedben. Kezdetben megszabadulsz a régi negatív energiáktól. Ebben az időpontban sokat akarsz majd aludni. Később több energiát fogsz érezni testedben, aminek következtében kevesebb alvásra lesz szükséged. 
A FÉNYTEST AKTIVÁLÓDIK!
Néha hangokat fogsz hallani füledben, mert a tested hozzáigazítja magát a magasabb rezgésekhez. A tobozmirigy a szemeid között ingerelve lesz, és kezded majd látni az éteri energiát. Kívánni fogod az egészséges testet, hogy megtarthasd ezt a magas energiát.  

Az érzelmi testben minden megoldatlan blokád feljön, és így megtudod szabadítani magad régi terhektől. A szellemi irányultságú emberek felismerik ezt, és ők ezért gyorsabban fejlődnek. Az önös emberek ezt nem ismerik fel, és megakarják tartani maszkjukat és egójukat. arrogánsnak maradnak, és megsértik a spirituális embereket. Ha magasabban rezegsz, változatosokat fogsz érezni a környezetedben. a rossz emberek vagy elhagynak, vagy támadni fognak, mert az egójuk fél az isteni igazság fényétől. a magasabb szeretetenergiával a testedben, intuitív kezdesz lenni, a magasabb énedre hallgatsz, nem pedig az alacsonyabbra. Figyelni fogsz arra, hogy mit gondolsz, teszel, és beszélsz. Használni fogod akkor a lelked minőségét: 
VALÓDI SZERETETET - BÖLCSESSÉGET - SZÉPSÉGET - ÖRÖMÖT - VALÓDI INTELLIGENCIÁT
A szeretet vibráció és megnyitja az utat a magasabb tudáshoz. 

      FÉNY ÉS A SZERETET a kulcsotok a magasabb dimenziókba. 
Nem az intellektuális adatok a fejedben. A szellemiséget élni kell napi életben, nem pedig csak olvasni. A tudás szeretet nélkül üres és korlátolt. A szellemi fénynek tudata van. Magasabb dimenzióbeli információkkal rendelkezik és ezért mindig fontos FÉNYT használni a meditációdban. Minőséggel töltheted fel ezt a fényt.  

                                                                                                  (Fotó: Sz.Sándor)

Teremts a gondolataid erejével egy fényoszlopot, amely összeköti a tested az Univerzummal. Amikor belélegzel, vonzd az Univerzum energiáját a testedbe, és töltsd fel a FÉNYT ezekkel a szavakkal:

- AZ UNIVERZUM SZERETETE
- AZ UNIVERZUM BÖLCSESSÉGE
- AZ UNIVERZUM TUDÁSA
Töltsd fel magad ezekkel az energiákkal, és érezd az erejüket. Légy egy a kozmikus energiával. Légy fény. Légy szeretet.  

A SZERETET A MEGOLDÁS MINDENRE! 
AZ ÉLET ÉRTELME, SZERETETTEL RENDELKEZNI A SZÍVEDBEN.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése