2011. szeptember 22., csütörtök

777ALAJE 4.rész

   777Alaje tanításai
  (Negyedik rész)

(Szeretnénk a szöveget eredeti állapotában meghagyni úgy, ahogyan ALAJE lefordíttatta nekünk magyarra. Így hiteles.  Nézzük el neki a sok szóismétlést, és inkább a mondanivalójára koncentráljunk. Csak olyan helyen finomítottunk, ahol valóban szükséges volt.)

      Magad vonzod az embereket és szituációkat, amikor megteremtetted a hozzá megfelelő energiát. Szívenergia használatával és meditációval gyorsabban fejlődsz, mert ekkor összhangban vagy a forrással, a kozmikus központi tudattal. Minden egyfajta meditáció, ami nyugodttá és feszültségmentessé tehet.  Ez nem csak csendben ülés jelenthet, hanem amikor pl.: olvasol, festesz, énekelsz, sétát veszel a természetben, vagy szeretetet adsz valakinek. Minden ami az agyadnak alfa és théta hullámsugárzást okoz. Ennek tudatában végezzünk egy rövid meditációt, hogy aktiváljuk energiád, és tisztítsuk meg a bolygót a gonosz energiáktól.
agyogyitoforrasa_fold_napja__y6j01270578375.jpg
Ülj le kényelmesen. Fontos könnyednek lenni, hogy az energia könnyen tudjon folyni. Csukd be a szemed, hogy ne zavarjon meg semmi. Lazítsd el tested minden részét. Kezd az arcoddal, lazítsd a homlokodat, az arcodat és közben ügyelj arra hogy ne szorítsd össze a fogaidat. Lazítsd a nyakad, a karjaidat, az ujjadat, ne tartsd ökölbe. Érezd a lazulást a lábaidban és a talpadban. Végy három mély lélegzetet. Mindahányszor amikor belélegzel, szívd a kozmikus fényenergiát mely körülötted van a testedben. Ahogy kilélegzel, lásd ahogy az energia kitisztít minden negatív energiát a testedből, amelyre nincs szükséged. Fújd ki minden negatívumot, és hagyd eltűnni. Minden alkalommal amikor ezt csinálod, fényesebbé és még fényesebbé válsz. Emlékezz! A gondolatok energia, amelyek az éteri szinten kezdődnek, és hatással vannak a fizikai testedre is. Így minden alkalommal amikor be és kilégzel, fényesebbé válsz. A testedet tiszta és szerető fénnyel töltöd meg. Ez a forrás ragyogó fénye. A lét tudata. A fény egyre nagyobbodik, és egy izzó fénygömb burkol be téged. Érezd a békét, a bölcsességet és a lét szeretetét. Engedd ezt a fényt hogy harmonizáljon, és gyógyítson ahol szükséges. Lásd ahogy az összes csakra-energiapontjaid aktiválódnak és harmonizálódnak. Mind összekapcsolódnak és találkoznak középen a szívedben. Érezd ahogy a szíved forróvá és erőteljessé válik.             
               Mond magadnak:

"Kész vagyok a bölcsességre, kész vagyok a szeretetre. Tudatom és kreativitásom folyamatosan növekszik. Egészséges vagyok és mentes a gátló programoktól és energiáktól. Mentes vagyok hitrendszerektől és felelősséget vállalok az életemért. Indítékaim összhangban vannak a léttel. Barátságos és együtt érző vagyok. Szeretetet adok és fogadok. A szeretet életét élem. Most lásd ahogyan a fénygömb, (ami eddig akkora volt, hogy téged beburkolt) az most oly naggyá válik, hogy körülöleli az egész Földet. A szeretetfrekvencia megtisztítja az egész bolygót az összes negatív energiától. Lásd ahogy a sötét energiák elégnek, amint egy fényörvény elsöpri őket."
Az asztrális mezőben tényleg ez történik, ami hatással lesz a fizikai mezőre is.
Ezt a meditációt elvégezheted bármikor amikor akarod. Ez felerősíti a szellemi energiát a Földön, így mindenkinek lehetősége lesz fejlődni. Emlékezz, minden energia és az idő a magasabb valóságokban nem létezik. Az idő csak földi 3d elképzelés. Az idő és a tér rugalmas. Gondolkozz sokoldalúan, szeretettel. A szeretet a kulcs.

2 megjegyzés:

  1. szerintem a foldon anyi gyulolet szegenyseg irigygyseg kabzsisag van ha legalabb minden tizedik emberolvasna a soraid mar ezel segitel tisztulni a rosztol

    VálaszTörlés