2011. szeptember 22., csütörtök

777ALAJE 3.rész

ALAJE tanításai
(Harmadik rész)
(Szeretnénk a szöveget eredeti állapotában meghagyni úgy, ahogyan ALAJE lefordíttatta nekünk magyarra. Így hiteles.  Nézzük el neki a sok szóismétlést, és inkább a mondanivalójára koncentráljunk. Csak olyan helyen finomítottunk, ahol valóban szükséges volt.)


alaje.png

       A Föld az átváltozás folyamatában van annak érdekében, hogy magasabb frekvenciába kerüljön. Minden bolygó átmegy ilyen átváltozáson. Ez a fejlődés természetes útja. Az Univerzumban minden fejlődik. Semmi sem mozdulatlan. A Föld frekvenciája lassan emelkedik, magasabb mint évtizedekkel ezelőtt. Ezért néhányotoknak az az érzése, hogy az idő gyorsabban múlik. Ez arra ad nektek lehetőséget , hogy tudatotokat még gyorsabbra fejlesszétek, mert több dolog történik meg rövidebb idő alatt és gondolataitok gyorsabban válnak szemláthatóbbá. Ezekben a magasabb frekvenciákban semmi gonosz nem tud létezni. Ez az oka amiért a sötét földi irányítók, - melyek földi emberekből és gonosz földönkívüliekből állnak-, mindent megtesznek azért, hogy a föld frekvenciát alacsonyan tartsák. Atombombákat robbantanak a felszínen és fent az égen, hogy zavarják a Föld mágneses mezejét. -Terjesztik a háború energiáját, a gyűlöletet, a médián keresztül az idiótaságot, a versengést, és a gazdaság manipulálásával félelmet teremtenek.-Századokon át vizsgálták az emberi viselkedést, és kihasználják a tömegek primitív ösztöneit és vágyait, hogy tudatlannak és ébertelennek tarthassák őket. - Félnek, hogy a népesség fejlődik és túlságosan nő, s ezért repülőgépekről vegyi anyagokat szórnak szét, hogy a lakosságot megbetegíthessék. De még ennél is többet tesznek, teljes felügyeletet akarnak minden felett. De van egy erő mely képes megállítani őket. És ez az erő a szellemi erő. Minél több ember használja a valódi univerzális szeretet szellemi erejét, annál könnyebb megszüntetni ezt a fenyegetést. Ameddig a Földet mint különálló országokat látod, melyek nem kedvelik egymást és versengésben állnak, addig nagyon megkönnyíted a gonosz földi írányítók munkáját.
Ha változtatni akarod az alacsony energiát, akkor a magasabb energiát kell használnod.
Bizonyos esetekben ez magától bekövetkezik, mert minél több ember szenved, annál inkább fognak új utak után nézni, hogy ezen túljussanak.Elfogják kezdeni keresni az igazságot és a lét szellemi erejét. Így hát nézd ezt mint egy kihívást és gyakorlatot a számodra, hogy túllépj a belső és külső negatívitáson. Kezdj el dolgozni a belső gyógyulásodon és fejlődéseden. A magasabb frekvenciák melyek a fény forrásaiból valók, felszínre hozzák az összes belső megrekedést , kigyógyulatlan érzelmi mintákat, s így dolgozhatsz rajtuk és meggyógyíthatod őket. Nem tudsz a magasabb dimenziókba jutni blokkoló energiákkal, megoldatlan dolgokkal, gyűlölettel és arroganciával. Viszálykodó emberek az előbb említett tulajdonságokkal, Egó-val és kapzsisággal nem bírják ki a szeretet magasabb energiáit. Utálják a szeretetet, és azokat az embereket akik erről beszélnek, ezért támadják őket. Utálnak mindent ami szeretetet fejeznek ki, -mint pl.: harmonikus zene, a természet gyönyörű színei. Legfőképpen azokat az embereket nem szeretik, akik az igazat mondják mert az állarcaik lehullanak. Megvan a lehetőségük és esélyük, hogy túllépjenek az egójukon, vagy negatívak maradnak és megtanulják a leckét a következő életeikben. FONTOS JAVÍTANI A SZEMÉLYISÉGI HIBÁKAT, GYÓGYÍTANI AZ ÖSSZES KARMIKUS ÜGYET ÉS FÁJÓ ÉLMÉNYEKET, EBBŐL VAGY A MÚLT ÉLETEINKBŐL. MEG KELL VÁLNOTOK TÁRSADALMATOK NEGATÍV PROGRAMJAITÓL PL.: VERSENGÉS, ÖNZÉS, IRIGYSÉG ÉS GYŰLÖLET A BOLYGÓ MÁS RÉSZÉN ÉLŐ EMBEREK IRÁNT. Ez szabaddá teszi az utat, szellemi éberséged fejlesztésére. Magasabb tudattal megérted, hogy minden energia. Pl.: gondolatok, érzések, zene, színek, tárgyak, formák,...minden.
  MINDEN ÖSSZEKÖTTETÉSBEN VAN EGYMÁSSAL!
osszefonodas_118437_37411.jpg

A spirituall energia, vagy Isten = -a tudat - a lét - a teremtés - a forrás. A tudat többféle alakban jelenhet meg, fizikaiban és nem fizikaiban, a frekvencia fokától függően. Az energia a forrása mindennek, és használhatod ezt a szellemi energiát a valóságod megteremtésére. Valójában máris ezt teszed, de nem tudatosan és keverve negatív tudatmintákkal, mint a félelem és gyűlölet. Eltudod képzelni mi történne, ha elegendő ember használná a tudatos kozmikus energiát (tudatos összpontosítással) a mindent átfogó szeretettre? Ez felemelné a tudatosságodat és az életminőségedet. Amikor azt mondom szerelem, akkor nem úgy értem, hogy torz szeretet mint ahogyan azt egyes vallásokban, és szektákban értelmezik. A VALÓDI színtiszta univerzális szeretetre, a valódi fény erejére gondolok. Ez kezdi el tisztítani testi energiátokat, és megváltoztatja szubatomi struktúráját. Az lesz a vágyad, hogy a testedet tisztán tartsd, és hogy megtarthasd a magasabb energiát. Vágyni fogsz a harmóniára, és kerülni fogod az erőszakosságot és a negatív szavakat. A gyűlölet, a szomorúság és a félelem az energiádat alacsonyan fogja tartani. Megmásítja a test molekuláris struktúráját, a testedet gyengévé teszi, ami szívrohamot, rákot, fekélyt, reumatizmust, vakbélgyulladást, és más nehézségeket okoz.
Hát kerüld a gonosz embereket, a stresszt, a drogokat és az egészségtelen ételeket. Találj vissza a kapcsolati forráshoz. Járj gyakran a természetbe megtisztítani a tested a negatív energiáktól. A betegségek a negatív energiákból vagy visszatartott gyógyítatlan érzésekből jönnek. Van ami karmikus okból, és vannak amik titkos kormányok által lett előállítva. A kozmikus szeretet magas frekvenciájával minden negatív energiát átalakíthtasz. A szeretetenergiával növelni tudod a bölcsességedet. Bölcsességgel törölheted a negatív karmát, és tudatos teremtője vagy az életednek, mert együttműködsz a szellemi törvényekkel. A bölcsességed a előző életeid tapasztalatainak megértésén és tökéletesítésén keresztül jön. Ez emeli fel a szellemi tudatosságodat!
  Mielőtta Földre inkarnálódtál, kiválasztottál bizonyos leckéket, melyeket tapasztalni és tökéletesíteni akartál azért, hogy szellemileg nőjön és fejlődjön a lelked. A más bolygókról származó emberek, nemfognak zavarni a tanulásodban. Mi soha nem fogjuk elvenni tőletek ezt a lehetőséget a fejlődésre. Utat mutatunk nektek, hogy hogyan csináljátok meg saját magatok. Csak akkor van jogunk közbeavatkozni, ha mi szintén a földre inkarnálódtunk. Ez már sok ember által történt meg, a jóakaratú bolygók százaiból. Többnyire tőlünk Plejádokról, mert nekünk erős kapcsolatunk van régóta a Földel. Tettük ezt már más hasonló bolygókkal is, és ebből kifolyólag tapasztaltabbak vagyunk. Közvetlenül tudunk így veletek beszélni, és mágnesként kapcsolni a magasabb kozmikus energiákhoz. Fény munkásai vagyunk, nagy tehetséggel. SZERETJÜK A MŰVÉSZETET ÉS MINDENT AMI HARMÓNIKUS. Semmi közünk a földi szervezeteitekhez és kultuszaitokhoz. Néhányan közülünk nagyon magas dimenziókból vannak, ahol minden szintiszta fény.
Mindent amit teszünk összhangban van a lét törvényeivel, a karmával és megfelelő időben való cselekvéssel. Azt is tudnod kell, hogy több különböző plejádi csoport van. A plejádi csillagrendszerben több mint 2000 bolygó van, és mindegyikük eltérően fejlettek különböző dimenziókban. Valamelyek a galaktikus szövetség részei. Egyesek képesek egy időben itt lenni és a jövőben is, a tudatuk kettéválasztásával és két testbe való átküldéssel. Ha információkat olvasol a plejádokról, használnod kell a magasabb énedet, hogy megtud különböztetni hogy tőlünk jönnek-e, vagy rosszindulatú földönkívüliektől, akik a nevünket használják tévinformációk terjesztésére. Vannak kapcsolataink veletek, de többnyire az asztrál szinten amikor a racionális-ego tudatotok alszik. Magasabb tudattal érezni fogod, mikor igaz az információ, és mikor nem. Nem a behatárolt lineáris, és racionális gondolkodásodat fogod használni. Az átívelő gondolkodást fogod itt használni, látni egy témát minden oldalról. Intellektuális elmével nem tudod elérni a szellemi éberséget. Csak a hitrendszerektől mentes szerető szívvel. Csak ha együttműködsz a léttel és a magasabb éneddel. Szívenergiádat használva, értékes szolgálatot teszel a bolygódnak. Minden egyes tett vagy érzés, változtatja a jövő irányát. Mert a jövő nem megszabott dolog. Gondolataid és érzéseid változtatják. Így a jövőnek, sok eshetősége van.
NINCSENEK VÉLETLENEK A ÉLETBEN! Mindennek ami történik, oka van. Még akkor is ha az okot nem látod azonnal.

Ezek nem a saját fordításunk! Nem állítjuk, hogy ebben a szövegben leírtak megfelelnek avagy sem a valóságnak. Mindezt csak érdekességként tüntetjük fel azoknak, akik érdeklődnek a spiritualitás iránt. Mi hiszünk a jó és szeretetteljes világban, amelyet bárki megteremthet magának. Erre tanít Alaje is a videóiban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése